FOOOOOD

Social_F4F_2021_food.jpg

HEAT! 

Macy Vanneste en haar team afkomstig uit Lauwe komen op zaterdag 25 september jullie honger in stijl stillen. Ze brengen overheerlijke Pasta's die je wellicht kent uit de Heat automaten! 

Eens op voorhand proberen? Je kan de automaten van Heat terugvinden op Hoeve Delaere in Lauwe of in de LAR zone in Rekkem of nog in Passendale. 

Breng gerust Macy een bezoekje in onze Foodcorner/lounge binnenkort op ons festivalterrein!

#vantbeste

Social_F4F_2021_food3.jpg

JAXX

De perfect gegaarde ribbetjes... :-O

Get to know JAXX! 

Mierzoet rokerig geurend. Tintelende gewaarwordingen bij de eerste hap van de sous vide ribs. Die ervaring staat je te wachten wanneer je je eerste pakketje aan huis geleverd krijgt. Dat pakketje zal u met de glimlach bezorgd worden door Guillaume, Célestine of Gilles, de gezichten achter JAXX.

 

Guillaume, onze masterchef, heeft reeds jaren ervaring in de horeca (voor hem is een bisque meer dan een koekske, en een clafoutis meer dan een woord dat klinkt alsof er een kluns een teloorgang met z’n FisherPrice rolschaatsen maakt), maar heeft ook een zwak voor culinaire fastfood.

Hij bedacht samen met Célestine, zijn business- en levenspartner het concept. Orders, logo, marketing, ‘t wordt allemaal Célestine haar dada en Gilles houdt zich bezig met de boekhouding en administratie. Dit alles zodat Guillaume zich kan focussen op the real deal, het vlees.

 

“Ribbekes, mo echt van die goe, die van het botje afslèèrn”, zo zouden wij, nitwits van de culinaire wereld, een ribbeke van JAXX omschrijven. De gemiddelde Hertog Jan-bezoeker kan het in z’n GaultMillau-omschrijving als volgt samenvatten: “Creative flavor bombs of sous vide ribs, where the heart of the meat was preserved. Meatlover or not, JAXX will convince you.”